Toaletarea arborilor

Curățarea arborilor

Experiența pe care am dobândit-o în cei zece ani în lucrări la înălțime desfășurate în diferite situații ne dă dreptul să afirmăm că deținem soluții tehnice potrivite pentru orice tip de situație existentă pe teren.

Caracteristica principală a lucrărilor pe care le executăm este reprezentată de nivelul ridicat de siguranță ce este impus tehnicienilor în ceea ce privește impactul activităților pe care le desfășoară asupra mediului înconjurător.

Copacii bolnavi, bătrâni sau prea încărcați sunt un pericol în zonele locuite. Acești arbori produc pagube sau victime. Cu ajutorul nacelelor autoridicătoare, firma noastră asigură servicii de toaletări arbori în locuri foarte greu accesibile evitând la distrugerile.

Indiferent de specie sau dimensiune oferim servicii de cosmetizare. Reducem coronamentul utilizând tehnici sigure reducând astfel eventualele distrugeri. Eficiența și calitatea lucrărilor executate, cât și raportul calitate-preț excepțional, va face din eventuala noastră colaborare, un succes. Gradul de inaccesibilitate al locației reprezintă de fiecare dată o provocare pentru echipa noastră.

Tăieri ale arborilor

 • Tăieri totale

  Se execută fragmentat, în mod dirijat și se aplică arborilor în stare fiziologică puternic degradată , vârsta biologică înaintată, grad ridicat de uscare.

 • Tăieri de întreținere

  Au ca scop controlul evoluției arborilor și se realizează la intervale de 5 ani. Acestea se aplică la speciile foioase și în cazuri limitate la conifere.

 • Înălțarea coroanelor

  Presupune tăierea periodică, la intervale de 3 ani, a ramurilor uscate sau chiar verzi cu diametrul până la 6 cm inserate până la o înălțime de 6 – 12 m.

Arbori de dimensiuni mari

Serviciile de toaletare copaci sunt o lucrare periculoasă când vorbim de arbori de mari dimensiuni și locuințele din perimetru. Echipa noastră de alpiniști utilitari are experiență cu tăierile vegetației arborifere.

Curățarea pomilor, tăierile de intreținere sau degajarea arborilor uscați sau doborăți poate însemna salvarea locuinței sau a vieții celor dragi. Dacă observați acest pericol în jurul locuinței dumneavoastră nu întârziați să ne contactați. O să rezolvăm treaba rapid și fară să provocăm pagube materiale.

Tăierea și curățarea arborilor este o operațiune foarte grea mai ales când vorbim despre arborii foarte înalți. Apelarea la o firmă specializată îți va ușura munca și te va scuti de cheltuieli suplimentare.

Dacă vorbim despre tăieri cu risc, alpinismul utilitar vine exact să vă salveze în acest sens. Prin gama de servicii de toaletare copaci, noi reducem riscurile la zero.

Tăierile de întreținere sau defrișările se realizează în siguranță dacă există construcții de protejat în zona de lucru. Folosind sistemele alpinismului utilitar putem garanta siguranța, prin ancorarea în funii rezistente, a întregului material lemnos ce vine degajat.

Toaletări ale arborilor

 • Tăieri de curățare

  Au ca scop suprimarea ramurilor uscate, a celor aglomerate, a lăstărilor lacomi de pe trunchi și ramuri, scurtarea ramurilor rupte, eliminarea drajonilor.

 • Tăieri de regenerare

  Urmăresc reactivarea creșterii arborilor și reîntinerirea coroanei. Sunt lucrări mai severe și se aplică pe o durata totală de 5 – 7 ani.

 • Spectacole în aer liber

  Tăierea de pe trunchiurile arborilor a ramurilor lacome, în condiții nefavorabile de vegetație, această lucrare se face pentru împiedicarea deprecierii calității arborilor.