Ridicare la înălțime materiale grele

Liftări materiale de construcție

Compania noastră vine în întâmpinarea clienților cu servicii complete de ridicare a materialelor de construcții la înălțime pentru diverse lucrări. Datorită autospecialelor din dotare, dar și a personalului calificat pentru oferirea de servicii la înălțime, putem executa cu ușurință orice lucrare.

Ajutăm la liftarea învelitoarei la înălțime pentru realizarea acoperișului. Urcăm la înălțime elementele de structură din lemn, grizi, căpriori, scândură. Ridicăm la înălțime echipamente de lucru în domeniul construcțiilor.

Liftăm la înălțime echipamente electrice pentru punerea în lucru a șantierelor de construcții. Liftăm atât materiale grele cât și voluminoase ce nu se pot ridica la o anumită înălțime cu echipamentele tradiționale.

Echipa Lucrări la înălțime este calificată pentru a lucra cu materiale grele, orice lucrare va fi corect executată fără a provoca pagube materiale clientului.

Ridicăm la înălțime

  • Materiale de construcții

    Oferim servcii de ridicare la înălțime a materialelor de construcții. Ridicăm la înălțime: material lemnos, feroase, rigips, bca, cărămidă, bolțari, mortar, tablă și alte materiale voluminoase.

  • Scule și echipamente

    Oferim servcii de ridicare la înălțime a sculelor pentru construcții. Ridicăm la înălțime: betoniere, echipament electric, generatoare, antene, sisteme telecomunicații, containere.