Termoizolare exterioară

Termoizolare fațade

Oferim servicii de termoizolare exterioară a clădirilor. Folosim tehnologii accesibile și performante, cu eficiență maximă. Pentru izolarea termică sau fonică a fațadelor, apelați la alpiniști utilitari profesioniști și calificați.

Apelând la echipa noastră veți reduce costurile cu instalarea schelelor. Echipa noastră de alpiniști utilitari pentru termoizolare a pereților exteriori lucrează la înălțime în condiții de siguranță, curat și rapid.

Realizăm lucrări de reparații și intreținere ale fațadelor și diverselor structuri de beton sau metalice. Planificarea strategică este pasul principal în care venim cu soluții personalizate și eficiente la cele mai bune costuri.

Sistemele de termoizolare a fațadelor clădirilor, în comparație cu alte sisteme prezente pe piață, sunt o soluție mai operațională și eficientă atunci când problema izolației termice a pereților este prezentă în lucrările de reabilitare.

Alegând soluții de termoizolare adăugați valoare clădirilor, îmbunătățiți imaginea construcției, durabilitatea, confortul și viabilitatea.

Tipuri de termoizolare

 • Placare cu polistiren

  Sistemul de izolare cu polistiren are drept scop crearea unui strat de protecție, care se aplică peste pereții exteriori ai clădirii. Protejarea se referă, în principal, la limitarea schimbului de energie care se produce în mod natural, în ambele sensuri prin pereți.

 • Placare cu vată bazaltică

  Vata minerală bazaltică este un material ideal de utilizat pentru termoizolarea locuinței tale deoarece oferă un confort termic sporit, este permeabilă la vapori, nu arde și estompează sunetele puternice din exterior.

Izolare termică

Izolarea termică a clădirii la exterior este necesară nu doar pentru a păstra temperatura în casă, ci și pentru că astfel se reduc considerabil costurile pentru întreținerea locuinței.

Materialul potrivit va fi întotdeauna ales în funcție de coeficientul global de izolare termică, G, care exprimă eficiența termică a clădirii, dar și ținând cont de alte criterii precum durabilitatea, rezistența la foc, gradul în care este permisă permeabilitatea vaporilor.

Atunci când se dorește renovarea completă a fațadei unei clădiri și îmbunătățirea performanței energetice a acesteia, izolarea termică exterioară este o variantă la îndemână.

Atunci când pereții exteriori se izolează, se preferă folosirea unor panouri izolante rigide din polistiren sau vată, un material izolant performant, care rezistă bine la umiditate.

Panourile, deseori susținute de un cadru metalic, sunt fixate pe peretele exterior, după care sunt finisate, lucru care va determina aspectul exterior al clădirii.

Etapele de placare

 • Aplicare strat adeziv

  Se va aplica perimetral pe fiecare placă, dar și în centrul acesteia în câteva locuri.

 • Poziționare plăci pe suport

  Se începe de la baza suportului, avansând liniar și în plan vertical. Așezarea plăcilor se face intercalat și se aduc la nivel cu un dreptar.

 • Fixarea plăcilor cu dibluri

  Aplicarea diblurilor, plasei de armare și a mortarului peste materialul izolant exterior.

 • Tencuirea de finisaj

  Se folosește tencuială decorativă conform proiectului.