Curățare și reparații fațade și acoperișuri

Curățarea suprafețelor vitrate

Sticla a devenit un element constructiv cu multiple valențe. Ferestrele de la pardoseală până la tavan au devenit elemente comune atât pentru arhitectura publică cât și pentru cea rezidențiala.

Din cauza murdăriei cu grăsime, fum, praf și calcar, sticla se degradează. Curățarea regulată și de specialitate poate înlătura această problemă, protejând suprafețele de sticlă de eventualele deteriorări.

Cu echipamente profesionale sau cu alpiniști utilitari profesioniști, intervenim la orice înălțime și locație, cu servicii de curățenie, spălarea geamurilor sau igienizarea fațadelor. Folosind tehnologii de ultimă generație, dezvoltăm concepte personalizate, astfel realizăm o lucrare de curățenie profesională la înălțime.

Un aspect prezentabil al cladirilor înalte este greu de realizat, dacă nu aveți echipa potrivită. Echipa lucrări la înălțime efectuează lucrări la înălțime pentru spălarea geamurilor, spălarea vitrinelor, spălarea fațadelor, spălarea copertinelor și alte servicii de igenizare și curățare a suprafețelor.

De ce să apelezi la noi?

Aspectul clădirii este unul foarte important, acesta va face o primă impresie clientului dumneavoastră, de aceea este foarte important să oferim un aspect îngrijit clădirii. Chiar dacă recent ați finalizat de construit o clădire, aceasta ar trebui să arate cât mai bine. Spălarea, dar și curățarea clădirii va lăsa o impresie foarte bună tuturor clienților, de aceea nu ar trebui să omiteți acest aspect și ar trebui mereu să puneți preț pe el. Vă prezentăm cele mai importante avantaje de care o să beneficiați dacă apelați la echipa noastră.

Curățare geamuri la înălțime

Curățarea fațadelor din sticlă. Luminozitatea asigură un mediu de lucru optim. Prin urmare, recomandăm spălarea geamurilor ori de câte ori se impune acest lucru.

Aspirare la înălțime

Depunerile de praf și alte sedimente sunt neplăcute din punct de vedere estetic din exteriorul clădirii. De asemenea, pot fi dăunatoare pentru cei care lucrează în interiorul clădirii.

Decapare și lustruire la înălțime

Când fațada unei clădiri prezintă elemente metalice, se întâmplă ca aceste suprafețe să oxideze ori să sufere modificări de aspect. Astfel se impune operațiunea de curățare a suprafeței.

Întreținerea acoperișurilor

Proprietarii de clădiri se confruntă cu probleme de-a lungul timpului. Cele mai frecvente probleme ce pot apărea la o clădire sunt cele legate de acoperiș. Astfel în timp pot apărea scurgeri, degradarea etanșărilor, probleme cu învelitoarea, probleme cu jgheaburile, parazăpezii și alte elemente de îmbinare folosite.

Avem o echipă calificată capabilă să efectueze aceste inspecții, reparații sau alte lucrări de întreținere necesare. Serviciile noastre se desfășoară în condiții de siguranță și cu întreruperi minime ale activităților curente.

Oferim clienților noștrii servicii de curățare a șarpantelor în locurile greu accesibile. Ne ocupăm de inspecția și curățarea jgheaburile, a burlanelor sau alte sisteme de scurgere. Analizăm așterneala și identificăm posibilele probleme de infiltrare.

Venim cu soluții optime de excutare a reparației cu prețuri corecte și accesibile. Oferim soluții de acces la nivel înalt prin acces în siguranță la acoperișuri cu ajutorul lucrului în coardă, reducând nevoia de schele și costurile asociate. Avem specialiști pregătiți la cele mai înalte standarde, oferind siguranța lucrului bine făcut.

Servicii profesionale

Experiența acumulată în anii de lucru la înălțime ne ajută să oferim clienților noștrii cele mai bune soluții de reparare, întreținere și curățare a acoperișurilor. Oferim mentenanță și servicii în curățarea acoperișurilor la înălțime în locurile greu accesibile. Deoarece lucrăm la înălțime aceste operațiuni de curățare și întreținere a acoperișurilor necesită personal calificat și echipamente profesionale. La noi vei găsi tot ce ai nevoie pentru o lucrare corectă și de durată.

Inspecție acoperișuri

Oferim servicii de inspecție a acoperișurilor. Se verifică și identifică infiltrațiile, se verifică îmbinările și accesoriile acoperișului.

Curățare, reparare și montaj

Oferim servicii de curățare a acoperișurilor și a acesoriilor acestuia. Reparare și montaj jgheaburi, tubulatură. Montaj parazăpezi și burlane.

Întreținere echipamente auxiliare

Oferim servicii de curățare și întreținere a echipamentelor auxiliare de pe acoperiș, precum panouri solare, panouri presurizate, antene.