Reparații și restaurări fațade clădiri

Clădiri civile și industriale

Cu trecerea timpului clădirile se deteriorează de aceea este indicat să apelați la lucrări de întreținere regulate pentru a asigura rezistența clădirii cât mai mult timp.

Atunci când fațadele clădirilor se deteriorează, fie că este vorba de cărămizi lipsă, acoperișuri deteriorate, suprafețe metalice corodate sau alte probleme, este important să apelezi la o firmă de încredere, capabilă să le poată repara în cel mai scurt timp posibil.

Echipa noastră efectuează lucrări la înălțime în orice parte a clădirii, indiferent de înălțime. Reparațile și întreținerea în anumite locuri poate fi problematică dacă doriți să le rezolvați personal.

Cea mai eficientă soluție de reparație a unei fațade sau a altor elemente ale imobilului, ce nu produce avarii acestuia și nici spațiului ce îl înconjoară este apelarea la compania noastră.

Executăm lucrări la înălțime cu echipamente specializate. Totul se desfașoară în siguranță, oferim garanția unei lucrări bine executate. Compania noastră vă pune la dispoziție o gamă largă de servicii de reparații și întreținere la înălțime.

Reparații și intervenții efectuate la înălțime

Echipa Lucrări la înălțime participă la efectuarea diverselor probleme ce pot apărea în timp la clădiri atăt pe exterior cât și pe interior. Efectuăm lucrări complexe și greu accesibile ce necesită echipament special și personal calificat. De-a lungul timpului ne-a confruntat cu multe situații dificile ce ne-au ajutat să căpătăm experiență. Astfel putem interveni prompt cu soluții eficiente la orice lucrare. Mai jos vă prezentăm cele mai solicitate intervenții la înălțime efectuate de către noi asupra clădirilor.

Lucrări de restaurare clădiri

Cu peste zece ani de experiență în domeniu oferim clienților noștrii servicii profesionale de restaurare a fațadelor clădirilor.

Lucrările de restaurare, consolidare, reabilitare și refacere a clădirilor necesită experiență și atenție. Calitatea lucrărilor este rezultatul eforturilor unui colectiv de specialist bine pregătit.

Orice clădire rezidențială, industrială sau administrativă poartă amprenta treceri timpului. Din cauza influențelor externe negative, devine necesară efectuarea unor lucrări complexe de reparații și restaurări, care includ și întreținerea fațadelor clădirii.

Scopul lor nu este doar de a restaura piesele și elementele arhitecturale deteriorate, ci și de a restabili fiabilitatea și siguranța clădirilor.

Repararea și restaurarea fațadelor este un proces care necesită timp și parcurgerea unor etape bine stabilite ulterior. Începând de la inspecția pereților și a elementelor de structură până la repararea, decorarea fațadei și curățarea suprafeței frontale a clădirilor, vitraliilor.

Etapele de lucru în procesul de restaurare

Lucrările de restaurare a fațadelor trebuie efectuate cu atenție. Echipa noastră realizează lucrări de restaurare și reparație a clădirilor afectate. Venim în ajutorul clienților noștrii cu suport în alegerea cele mai bune soluții cu un raport preț calitate foarte bun. Vasta experiență și cunoștințele excelente, ne permit să realizăm restaurarea fațadelor clădirii la cea mai înaltă calitate.

INSPECȚIA

O primă etapă în procesul de restaurare a unei fațade este inspecția clădirii. După identificarea defectelor (de exemplu, o parte a fațadei a început să se prăbușească), va trebui să determinăm cauza distrugerii, să o eliminăm și abia apoi să continuăm cu restaurarea zidăriei.

RESTAURAREA

După inspecția tehnică se trece la partea de restaurare a fațadei. În funcție de problemele întâlnite restaurarea presupune înlocuirea cărămizilor cu crăpături, tencuirea și astuparea suprafeței pentru defecte minore. După lucrările de reparații și finisare, sunt instalate jgheaburi, cornișe și alte elemente.

PREDAREA

Ultima etapă din procesul de restaurare și reparație a fațadei clădirilor este predarea către client. După restaurare echipa noastră efectuează ultimele verificări urmate de o curățare a suprafeței de lucru. Executăm lucrări corecte și de durată cu materiale de calitate.