Montaj la înălțime pentru echipamente electrice

Montaj antene telecomunicații

Oferim servicii de alpinism utilitar pentru montarea și întreținerea antenelor de telecomunicații, având expertiză în acest domeniu. Am efectuat acest tip de lucrări pentru cele mai importante companii de telefonie mobilă. Montăm în locurile greu accesibile la înălțime.

Antenele și suporții sunt o categorie aparte de elemente datorită funcțiilor pe care le îndeplinesc și conexiunii cu dispozitivele din interiorul clădirii, însă echipa noastră are experiența necesară pentru a gestiona montajul oricărui tip de antenă, respectiv al oricărui tip de suport.

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul alpinismului utilitar, vă oferim servicii incluzând lucrări la înalțime în construcții, vopsitorie, tencuială, renovări și întreținere fațade, termoizolație, montaj firme luminoase, curățenie și igienizări fațade, spălat ferestre.

Pentru noi siguranța este foarte importantă, de aceea vom ține mereu cont de acest aspect. Ne vom ocupa de întreținerea stâlpilor ce susțin echipamentul, dar și de servicii de grunduire sau de vopsire. Vă vom asculta toate părerile, astfel încât rezultatul final să vă satisfacă.

Montaj echipamente de telecomunicații

Oferim servicii de montaj a echipamentele specifice telecomunicațiilor GSM. Montaj și demontaj dar și întreținere în locurile greu accesibile la înălțime. Echipamentele electrice de telecomunicații necesită atenție sporită în instalarea la înălțime. Echipa noastră lucrează în siguranță pentru a nu deterioara echipamentele și clădirile gazdă. Efectuăm montaje cu materiale de calitate și de durată. Oferim clienților cea mai bună soluție în realizarea lucrării.

Întreținerea echipamentelor GSM
Verificarea şuruburilor, îmbinărilor mecanice şi conexiunilor electrice, verificarea aliniamentului structurilor metalice, vopsirea pilonilor GSM, radio şi TV.
Montaj cabluri telecomunicații

Executăm pozarea cablurilor electrice pe clădiri şi piloni metalici, realizăm interconectări electrice, montarea, demontarea şi orientarea antenelor GSM, radio şi TV

Instalații de trasmisie recepție

Oferim servicii la înălțime de montaj antene şi alte instalaţii de transmisie-recepţie radio TV şi GSM. Efectuăm operațiuni în cele mai înălte locuri de pe clădire.

Montare cabluri branșament

Oferim servicii de montaj cabluri de branșament electric în locurile greu accesibile. Servicii de întreținere și montaj a cablurile de branșament la înălțime, a stalpilor electrici, suporți pentru cabluri, paturi de cabluri și alte accesorii ce trebuie montate la înălțime pentru distribuția de curent electric.

Cu echipamente profesionale și personal calificat ajutăm în extinderea rețelelor electrice sau înfințarea cele noi. Întindem cabluri electrice de mici și mari dimensiuni între stâlpi la înălțime. Ne ocupăm de ancorarea și consolidarea cablurilor de branșament electric conform normativelor.

Oferim servicii în realizarea branșamentelor de instalații electrice, pentru ridicarea echipamentelor grele. Ridicăm la înălțime echipamente precum: transformatoare electrice, stâlpi de beton armat sau diverse echipamente de tip container.

De-a lungul timpului am colaborat cu diverse companii mari și mici din țară pentru executarea lucrărilor de branșament. Suntem deschiși pentru colaborare, oferim seriozitate, personal calificat și echipamente de top. Executăm montaj, demontaj și întreținere pentru echipamentele aflate la înălțime.

Montaj echipamente electrice

Oferim servicii de montare, demontare și întreținere la înalțime a echipamentelor de pe clădiri. Ajungem în locurile greu accesibile pentru a asigura mentența necesară oricarui echipament electric. Montăm și demontăm la cererea clientului echipamente și accesoriile prezente pe acoperișurile clădirilor sau pe fațada acestora. Dacă ai de realizat o lucrare ce necesită profesionalism la înălțime nu ezita să ne contactezi.

Montaj sisteme paratrasnet

Pentru clădirile înalte sau situate într-o zona caracterizată prin descărcări electrice frecvente, pentru a evita incendiile și electrocutarea cauzate de trasnetele care lovesc direct clădirea, recomandăm instalarea unui paratrasnet.

Montaj tubulături de vențilatie

Tubulatura de ventilație este deseori încurcată și dificil de executat. Asigurăm montajul sistemelor și tubulaturii de ventilație într-un mod ireprosabil în cel mai scurt timp.

Montaj sisteme de sprinklere

Incendiile reprezintă unul dintre principalele riscuri pentru distrugerea clădirilor. Sistemele de sprinklere (stropitori) sunt ușor de instalat, iar avantajele montării sunt numeroase și foarte importante pentru toți oamenii din clădire, siguranța fiind pe primul loc.