Servicii publicitare

Montaj panouri publicitare

Oferim servicii complete de montare și întreținere pentru domeniul publicitar în aer liber ce include toate formele de anunțuri publicitare inclusiv bannere publicitare sau printuri digitale de mari dimensiuni, adesea văzute acoperând fațadele clădirilor, muzeelor și centrelor comerciale.

Folosim tehnici de montaj moderne și sigure. Imaginea ta va fi vizibilă la înălțime, asigurăm montajul și demontajul literelor volumetrice, materialelor publicitare, aplicări de autocolante și orice idee pe care vrei să o afișezi sus pe clădire.

Obiectivul nostru este de a vă asigura un montaj corect. Acesta presupune montarea panourilor publicitare, a casetelor luminoase, literelor volumetrice ori alte bannere publicitare astfel încât acestea să fie vizibile. Având vizibilitate informația oferită de acestea va ajunge cu succes la potențialii clienți.

Suntem atenți la detalii și oferim servicii de calitate, ca panoul dumneavoastră să reziste în timp și să nu apară semne ale deteriorării acestuia.

Montaj outdoor / indoor

 • Casete luminoase și firme

  Oferim montaj sau demontaj pentru casete luminoase. Efectuăm montajul la înălțime pe fațada cladirii sau în locul indicat de client.

 • Mesh-uri și bannere

  Intinderea mesh-urilor sau a bannerelor pe fațada cladirilor la înălțime aisugră o promovare eficientă.

 • Autocolant și window graphic

  Aplicarea colantelor pe geamuri și aplicarea de window graphics sunt noile metode de publicitate eficiente prin efectul de personalizare a mesajului publicitar pe care îl transmit.

Montaj decorațiuni

Atunci când vorbim despre un spațiu comercial, unul din factorii cei mai importanți îl reprezintă decorarea acestuia. Pentru efectuarea decorațiunilor interiore și exterioare la înălțime echipa noastră vă stă la dispoziție.

Operațiunea de decorare presupune montarea diverselor echipamente și accesorii la cererea clientului în locuri greu accesibile. Montăm diferite decorațiuni artistice, decorațiuni publicitare, decorațiuni sărbători, decoruri de scenotehnică, împodobiri, furtun luminos pe contur, plasă luminoasă, decorațiuni corturi de nuntă, decorațiuni stradale.

Fiecare eveniment are un concept unic și implicit o serie întreagă de decorațiuni specifice tematicii alese. Apelează la serviciile noastre de lucrări la înălțime pentru siguranță și confort.

Echipa noastră are experiență în lucrul în sectorul retail și corporativ, în special în medii dificil de accesat prin metodele clasice. De la început până la sfârșit, proiectul dumneavoastră decorativ fi gestionat de personal cu experiență.

Servicii montaj evenimente

 • Efecte speciale pentru reclame

  Oferim montaj la înălțime pentru echipamentele ce furnizează efecte speciale în spoturile publicitare.

 • Concerte

  Realizăm montajul schelor și a scenelor pentru concerte cu un grad ridicat de înălțime.

 • Spectacole în aer liber

  Realizăm montajul scenelor, standurilor și a schelelor de lumini sau alte echipamente necesare evenimentului.