Reparații fațade și acoperișuri biserici

Reparații fațade biserici

Bisericile sunt clădiri foarte înalte cu o structură specială. Datorită arhitecturii acesteia nu este foarte ușor să ajungi într-un anumit punct de pe aceasta, pentru a interveni la o reparație sau pentru a monta un obiect.

Echipa Lucrări la înălțime vă oferă servicii de reparații, montaj, demontaj și întreținere a fațadelor și acoperișurilor bisericilor. Realizăm intervenții la cerere în zonele foarte înalte a bisericilor pentru efectuarea de reparații.

Personalul nostru experimentat poate instala, inspecta, testa și repara o gamă largă de echipamente montate în zone cu acces dificil. Suntem o alternativă sigură, rapidă și rentabilă la mijloacele de acces mai tradiționale. Nu există zone care să se dovedească inaccesibile pentru echipa noastră de alpiniști utilitari.

Executăm lucrări de recondiționare a fațadelor bisericilor, de revopsire a elementelor exterioare și refacerea acestora. Efectuăm inspecții, reparații sau alte lucrări de întreținere necesare în toate locațiile.

Montaj și reparații elemente exterioare biserici

Operațiunea de montaj, reparație sau demontaj unui obiect de arhitectură bisericească nu este simplă. Considerăm ca este o operațiune dificilă datorită înălțimilor la care ajung aceste clădiri și locurilor greu de accesat în mod tradițional. Echipa noastră de alpiniști utilitari poate interveni în cele mai dificile zone pentru a efectua operațiuni de reparație sau montaj.

Reparații turle bisericești

Oferim întreținere și reparații la nivelul turlei bisericești. Efetuăm inspecții în legătură cu infiltrațiile sau elementele corodate. Efectuăm montaj pentru materialele deterioarate.

Reparații vitralii

Oferim montajul vitraliilor bisericești de mici și mari dimensiuni. Ridicăm la înălțime obiecte grele pentru montaj. Curățăm ferestrele și vitralii aflate la înălțime.

Reparații învelitoare

Inspectăm sistemul de învelitoare a acoperișurilor dar și structura acestora. Efectuăm reparații și întreținere pentru elementele deteriorate de pe acoperișuri.

Reparații acoperișuri biserici

Datorită trecerii timpului bisericile sunt afectate la nivelul acoperișului. Defecțiunile predominante sunt infiltrațiile de apă sau depărtarea anumitor parți în așterneală.

Oferim intervenții rapide asupra acoperișurilor atât la bisericile zidite cât și la cele din lemn. Lucrăm la înălțime în condiții de sigurață fără a produce pagube asupra architecturii sau mediului înconjurător.

Ridicăm la înălțime obiecte grele ce trebuiesc montate pe acoperiș sau pe fațadă. Prin acestea enumerăm montajul ferestrelor de dimensiuni mari, montaj cruce pe acoperiș, montaj clopote, montaj turlă și alte elemente bisericești.

Oferim soluții de acces la nivel înalt prin acces în siguranță la acoperișuri cu ajutorul lucrului în coardă, reducând nevoia de schele și costurile asociate. Avem specialiști pregătiți la cele mai înalte standarde, oferind siguranța lucrului bine făcut.

Vopsire și întreținere acoperișuri

Oferim servicii de vopsire la înălțime a acoperișurilor bisericilor sau a clădirilor. După ce efectuăm analiza învelitoarei îi comunicăm clientului cea mai optimă soluție pentru rezolvarea problemei. Bisericile sunt clădiri ce datează de foarte mulți ani și datorită climei apar probleme la învelitoare. Echipa noastră invervine la înălțime cu operațiuni de vopsire, grunduire și curătare.

Vopsire elemente bisericești

Oferim servicii de vopsire la înălțime a elementelor bisericești. Vopsim cruci exterioare, decorațiuni, ferestre sau alte elemente specifice.

Aplicare tratamente lemn

Pentru bisericile de lemn aplicăm tratamente pentru protecția la intemperii. Oferim inspecții și reparații la nivelul structurii bisericilor de lemn.

Tencuire fațade bisericești

Realizăm lucrări de refacere a fațadelor bisericești cu materiale de calitate. Reconstruim elementele deteriorate, refacem tencuiala de pe fațade.