Alpinist utilitar Ilfov

Alpinism utilitar în Ilfov

Alpinist serios pentru clădiri din Ilfov

Alpinist utilitar Ilfov - Alpinism utilitar Ilfov - Restaurări, curățare și reparații acoperișuri și fațade clădiri din Ilfov - Termoizolare exterioară.

Lucrări la înălțime

Experiență de peste 10 ani.

Compania noastră se ocupă cu lucrările la înălțime, bazată exclusiv pe tehnici de alpinism utilitar profesional și industrial. Portofoliul este alcătuit din lucrări complexe, executate pentru persoane fizice și companii de top din țară. Suntem un colaborator de încredere pentru clienții care au nevoie de servicii de alpinism utilitar.

Consultanță

În functie de planurile și nevoile tale, echipa noastră vine cu propuneri și soluții optime pentru a fi puse în aplicare, la prețuri competitive.

Siguranță

Intotdeauna punem siguranța pe primul loc. Echipa noastră este calificată, iar echipamentele folosite sunt de cea mai bună calitate.

Lucrări la înalțime

Beneficiile alpinismului utilitar

Oferim servicii de calitate, găsim soluții pentru orice lucrare. Servicii montaj și demontaj reclame publicitare, servicii alpiniști utilitari, curățarea și spălare geamuri, dar și a fațadelor, servicii de toaletare a arborilor, întreținere și reparații acoperișuri, servicii de montaj echipamente telecomunicații, servicii de montaj cabluri pentru branșament, reparații și restaurări biserici și clădiri, montaj structuri metalice, termoizolații, termoizolații cu polistiren, servicii vopsire, servicii de ridicare la înălțime a materialelor grele.

O soluție practică deoarece reduce considerabil durata de pregătire. Avem nevoie de puțin timp pentru instalarea și dezinstalarea echipamentului.

Indiferent de locație, înălțime, arhitectura clădirii, alpiniștii utilitari sunt pregătiți să lucreze în locuri greu accesibile, unde nu există alte metode de acces.

Alpinismul utilitar implică prețuri mai mici comparativ cu alte soluții alternative, bazate pe utilizarea schelelor, care sunt grele și costisitoare .

Eficiență

Lucrăm rapid, curat și corect

Doreşti o ofertă? sună acum

0728 895 766

Portofoliu lucrări efectuate

Ne adaptăm serviciile în funcție de lucrare

Oferim siguranță și garanția lucrări efectuate

Dacă ai de realizat o lucrare ce necesită lucrul la înălțime, nu ezita să ne contactezi. Suntem deschiși la colaborare, oferim servicii pentru domeniul civil cât și industrial.

1
Contact

Ne puteți contacta telefonic sau pe adresa de e-mail.

2
Verificare

Analizăm împreună lucrarea și alegem soluția optimă.

3
Executare

Echipa noastră efectuează lucrarea conform planului.

Ridicăm la înălțime

  • Materiale de construcții

    Oferim servcii de ridicare la înălțime a materialelor de construcții. Ridicăm la înălțime: material lemnos, feroase, rigips, bca, cărămidă, bolțari, mortar, tablă și alte materiale voluminoase.

  • Scule și echipamente

    Oferim servcii de ridicare la înălțime a sculelor pentru construcții. Ridicăm la înălțime: betoniere, echipament electric, generatoare, antene, sisteme telecomunicații, containere.